Як уникати алергенів

Як уникати алергенів

🤧 Алергія у дітей може виникати у будь-якому віці та сам список можливих алергенів дуже широкий. Через це виявити її буває досить складно, особливо у перші роки життя.

👩‍⚕️ Разом з тим, без належного контролю симптоми алергії можуть прогресувати, спричиняючи погіршення якості життя всіх членів сім’ї. Особливо турбують батьків можливі харчові алергії у маленьких дітей.

🚑 Коли ми кажемо про харчові алергії, слід пам’ятати, що симптоми алергічних реакцій можуть бути не лише неприємними, але й небезпечними для здоров’я. Іноді навіть невелика кількість продукту, що викликає реакцію, може призвести до значної відповіді організму. Тому не слід недооцінювати будь-які симптоми алергії та вчасно звертатися до лікаря.

🧸 У міру дорослішання дитини алергії на деякі продукти харчування може проходити, але деякі залишаються з нами на все життя. Тому ставитися до них слід обмірковано. З усіма питаннями, що виникають щодо алергій у дитини, вам завжди допоможе педіатр. Записатися на прийом до Маминого Дому ви можете за телефоном контакт-центру.