Методи заспокоєння дитини

Методи заспокоєння дитини

🧑‍⚕️ Відвідування лікаря — важлива частина дитячого життя, але для деяких малюків це може бути страшним чи напруженим моментом. Через це сьогодні ми вирішили поділитися порадами, як зробити цей процес простішим для дітей та батьків.

👨‍👩‍👧‍👦 Перш за все, похід до лікаря не має бути для дитини несподіванкою. Ми всі боїмося невідомого, і тому не дивно, що дитина може несподівано злякатися в незнайомому місці. Тому важливо просто і щиро відповісти на всі запитання дитини перед візитом у поліклініку.

🤗 По-друге, підтримуйте дитину під час походу до лікаря. Якщо з якоїсь причини дитина стає неспокійною під час прийому, їй допоможе відчуття, що вона не одна. Обійми, поцілунки та слова підтримки можуть зробити дива та заспокоїти дитину. Крім того, існує цілий ряд заспокійливих вправ, які можна вивчити разом з дитиною.

🍦 По-третє, винагороджуйте. Після успішного відвідування лікаря, нагородіть свою дитину чимось приємним, наприклад, морозивом чи новою іграшкою.

🧸 Нехай ваші візити до лікаря стануть менш стомлюючими та більш позитивними! Педіатри Маминого Дому завжди готові допомогти вам з будь-якими питаннями чи турботами щодо здоров’я вашої дитини.