Чоловічий Check-up

Чоловічий Check-up

👩‍⚕️ Ми вже розповідали, які обстеження слід проходити жінкам регулярно. Із тим, Мамин Дім допомагає і татусям також. Часто чоловіки не ставлять своє здоров’я у пріоритет, але це зовсім не означає, що чоловіки хворіють менш ніж жінки. Тому зробити скринінг здоров’я краще, коли серйозних скарг ще немає.

🩺 Загалом, поради щодо необхідних оглядів для чоловіків не дуже відрізняються від порад для жінок. Так само, перш за все слід звернутися до терапевта, який проведе основне обстеження та за необхідності направить до необхідних спеціалістів. Окрім цього, слід звернутися до стоматолога та пройти аналіз на цукор, що є швидким та простим методом для виявлення діабету другого типу.

♂️ Електрокардіографія — важлива частина регулярного огляду для чоловіків, оскільки дозволяє попередити серцево-судинні хвороби. У віці від 40 років чоловіки знаходяться у зоні особливого ризику у цій сфері, тому ЕКГ є ефективним методом попередження проблеми.

🧸 Тож, лікарі Маминого Дому допомогають не тільки дітям, але й дорослим. Тому якщо ви вирішили пройти обстеження, у нас це можна зробити у будь-який день тижня.