Check-up для жінок

Check-up для жінок

♥️ Задача Маминого Дому — піклуватися не тільки про дітей, але і їхніх матусь. І один із найкращих способів вберегти себе від важких наслідків хвороб — регулярний скринінг. Тому сьогодні чек-ап для вас, любі матусі, щодо обстежень, які слід проходити регулярно.

🧑‍⚕️ Перш за все, зазначимо, що універсального переліку досліджень не існує. Необхідність у тих чи інших оглядах може змінюватись в залежності від віку та індивідуальних особливостей людини. Тому загальною порадою є звернутися до вашого терапевта або сімейного лікаря. Він підкаже, до яких спеціалістів навідатися, та призначить загальні аналізи, такі як аналіз крові і сечі, аналіз на загальний холестерин, на цукор та інші.

🦷 Також двічі на рік слід відвідувати стоматолога. Навіть за відсутності скарг, існує необхідність у гігієнічних та профілактичних процедурах, що забезпечать здоров’я ротової порожнини.

♀️ Незалежно від віку, щорічно слід відвідувати гінеколога. Жінкам старше 21 року кожні три роки рекомендується проходити Пап-тест, що дозволить виявити передракові зміни шийки матки. Жінкам старше 40 років необхідно щорічно консультуватися у лікаря-мамолога.

🧸 Лікарі Маминого Дому точно знають, що здоров’я матусь настільки ж важливе, як і здоров’я малечі. Тому якщо ви вирішили пройти обстеження, ми чекаємо на вас у будь-який день тижня, навіть у неділю.