Профілактичні програми

Профілактичні програми

❤️‍🩹 У наші дні все більше уваги у здоров’ї дітей приділяється попередженню, а не лікуванню хвороб. У країнах Європи і США вже давно стало звичною практикою отримувати медичні консультації у вигляді комплексної річної програми, що включає усі необхідні обстеження.

🧸 Поліклініка «Мамин Дім» не відстає від сучасних тенденцій, особливо коли вони полегшують життя матусь. Тому ми пропонуємо ряд медичних програм саме для вас.

📝 Із річними профілактичними програмами не потрібно перейматися, що ви забудете про якесь важливе обстеження у лікаря - увесь чек-лист вже розроблено професійними педіатрами, які точно знають, що і коли потрібно.

🧒 Особливо на часі комплексні програми для немовлят. Наші програми «Новонароджений» та «Новонароджений+» розроблені, аби надати дитині усі необхідні консультації у перший рік життя. Крім того, для дітей будь-якого віку ми пропонуємо програму «Твій особистий педіатр».

🤗 Комплексні програми обслуговування створені нашими педіатрами - чудовий спосіб не турбуватися про здоров’я малюка та завжди мати змогу отримати кваліфіковану консультацію.