Вакцинація дітей

Вакцинація дітей

🤗 Любі наші пацієнти, інформація для вас: наші лікарі все частіше зустрічають випадки підтвердженого грипу на своїх прийомах, а це означає, що пік хвороби попереду.

💉 Вакцинуватись зовсім не пізно. Після вакцинації через 2-3 тижні організм вже має антитіла, що нейтралізують вірус грипу та захищають вас та вашу малечу від хвороби.

🧸 У Маминому Домі в наявності вакцина від 4 типів штаму грипу, які актуальні в цьому сезоні та найчастіше викликають тяжкі форми з ускладненнями.

🗓️ Нагадаємо, що вакцинуватись слід дітям з 6 місяців та дорослим будь якого віку, включно з вагітними та годуючими матусями.

🧒 Якщо ж ви батьки малючка до 6 місяців — радимо застосувати систему «кокона». Вакцинуючи себе ви створите колективний імунітет навколо своєї дитинки та захистите її від грипу.

🦠 Грип — дуже небезпечне захворювання, і його не слід недооцінювати. Висока вірогідність того, що у цьому році після досить тривалої перерви епідемія грипу знову набере силу. У зоні ризику від цього захворювання — діти та люди активного віку. Вакцинація ж є ефективним методом боротьби із грипом.