Як підготувати дитину до здачі крові?

Як підготувати дитину до здачі крові?

💉 У багатьох необхідність здати венозну кров асоціюється з чимось моторошним. Голки, шприци, вигляд крові… брр. Аж думати не хочеться, правда?

🧸 У Маминому Домі все зовсім не так. Ми вміємо роботи збір крові швидко і майже безболісно, аби після прийому у дитини не залишалося неприємних спогадів.

😉 Тим не менш, існує декілька порад, які допоможуть емоційно підготуватися до здачі крові. Перш за все, важливо, щоб похід до лікаря не був несподіванкою для дитини. Напередодні краще поговорити про те, як все буде відбуватися і попередити, що буде трохи боляче, але ви будете поруч.

🎡 Крім того, аби залишити приємні спогади, пообіцяйте дитині подарунок, який принесе їй задоволення: іграшку, похід на атракціони, тощо. А після здачі крові обов'язково виконайте обіцянку.

👩‍⚕️ Також давайте розглянемо інші поради, які не пов'язані з емоційною підготовкою:
— Здавати аналізи слід зранку і натщесерце. Прийоми їжі напередодні теж не мають бути важкими. Тому зі смаженою картоплею слід почекати 😁
— Не забувайте про питний режим.
— Якщо дитина приймає лікарські препарати чи вітаміни, то забір крові краще проводити до прийому медикаментів і обов'язково попередити лікаря.
— Перед здачею аналізів крові рекомендується виключити активні фізичні навантаження.

🔬 Як бачите, здача венозної крові у Маминому Домі це зовсім не страшно. Ми робимо аналізи як для дітей, так і для дорослих, тому чекаємо на вас у будь-який день тижня.