Про важливість покупки автокрісла 🚗

Про важливість покупки автокрісла 🚗

👩‍⚕️ Існують поради, про які наші педіатри нагадують постійно. Одна з них — необхідність дитячого автокрісла, якщо ви возите дитину у машині. Паски безпеки не розраховані на малих дітей, а утримати її на руках у разі аварії не вдасться. Тому ця покупка справді є вкладенням у здоров'я дитини.

🚗 Перш за все, автокрісло — це гарантія безпеки. Якщо у минулому мати маленьку дитину для мами означало здебільшого залишатися вдома, то сьогодні матусі ведуть активний спосіб життя і можуть брати з собою дитину. Автокрісло — це зручний і безпечний девайс, що дозволяє не перейматися, що дитина може отримати пошкодження під час поїздки.

🚘 Окрім безпеки у екстрених ситуаціях, педіатри також рекомендують автокрісла тому, що вони забезпечують захист шийних хребців дитини. У ранньому віці кістки дитини все ще формуються, і правильна фіксація — запорука безпеки.

👦 Автокрісла розподіляють на декілька видів, залежно від ваги дитини. Існують варіанти для найменших, що являють собою переноску з ручкою, також є відповідні автокрісла для дітей різного віку. Також існують проміжні варіанти, що можуть бути трансформовані так, щоб відповідати росту дитини.

🛍️ Тож, загалом дитяче автокрісло це просто необхідний девайс, і відкладати його покупку точно не варто. У магазині Мамин Дім працюють дбайливі консультати, які допоможуть вам обрати автокрісло, яке підійде для малюка та захистить його під час подорожей.