Послуги для дорослих

Послуги для дорослих

Знаєте, яке питання нам задають найчастіше? 
🤔 «А що, ви лікуєте і дорослих?»
👩‍⚕️ Лікуємо!

🤰 У першу чергу, у нас є програми ведення вагітності для майбутніх мам. Ми надаємо увесь той спектр послуг, який ви можете отримати у державній поліклініці, але з індивідуальним підходом до кожної матусі, без зайвих ускладнень та у атмосфері турботи і затишку. Ми допоможемо з усім: аналізами, консультаціями та обстеженнями лікарів. Ба більше, надамо усі документи, включно з обмінною картою та лікарняним. 

👨‍⚕️ Але навіть якщо ви зараз не чекаєте дитину, ми можемо багато у чому допомогти. Незалежно від віку пацієнта, ми проводимо аналізи у своїй лабораторії, УЗД-диагностику та щеплення перевіреними якісними вакцинами. Цілий ряд наших спеціалістів допомогають дорослим, у тому числі терапевт, ЛОР, дерматолог, офтальмолог та акушер-гінеколог. Тому якщо ви, наприклад, бажаєте перевірити родимку, то у Маминому Домі це можна зробити у будь-який час.

💉 І це ще не все, що ми можемо запропонувати для дорослих! Також ми проводимо косметологічні процедури, від мезотерапії до контурної пластики. Для нас професійний підхід у наданні послуг ін'єкційної косметології завжди на першому місці, тому всі процедури проводить лікар-дерматолог, який подбає як про красу, так і про здоров'я шкіри.

Як ви бачите, ми чекаємо на вас незалежно від віку! Коли вам потрібна допомога, Мамин Дім завжди поруч!