Коли звертатись до ендокринолога? 😷

Коли звертатись до ендокринолога? 😷

👩‍⚕️ Сьогодні давайте розглянемо, у чому полягає робота дитячого ендокринолога. У лікаря-ендокринолога важлива роль — він займається діагностикою, лікуванням і профілактикою патологій залоз внутрішньої секреції. До цієї сфери належить широкий спектр станів, таких як порушення обміну речовин, цукровий діабет, затримка росту, рахіт та багато інших.

😷 Усі ці хвороби дуже негативно впливають на якість життя, потребують своєчасної діагностики, дуже часто — пильного нагляду та тривалого лікування та є невиліковними. Тому, особливо для дитини, що знаходиться у стадії активного росту, відвідування дитячого ендокринолога є важливою частиною щорічного огляду, аби попередити проблему перш ніж вона стане нагальною.

👧 Консультація ендокринолога бажана в пубертатному періоді, коли потрібна оцінка статевого розвитку, росту, ваги, стану щитоподібної залози. Крім того, якщо у сім'ї є хворі на цукровий діабет, захворювання щитоподібної залози, ожиріння та інші ендокринні порушення, постійний контроль теж є необхідним.

🗓️ Записатися на прийом до дитячого лікаря-ендокринолога у Мамин Дім — швидко і зручно. Зателефонувавши до контакт-центру, ви можете обрати зручний для вас час та найближчу нашу локацію.
Працюємо для вас кожного дня.