Як захистити дитину від ВПЧ

Як захистити дитину від ВПЧ

👧 Підлітковий вік — важкий період для дитини. Поступово в її житті з'являються нові проблеми, і як батьки ми намагаємося вберегти дитину від небезпек, з якими вона ще ніколи не зустрічалася. Так, з початком статевого життя гостро стає питання захисту від вірусу папіломи людини.

💊 Серед вакцин, розробленних упродовж історії імунології, вакцина від вірусу папіломи людини займає важливе місце. Це пов'язано з тим, що вакцинація від ВПЛ використовується для профілактики раку шийки матки, що у більшості випадків спричинений цією хворобою.

👩‍🔬 Нажаль, на сьогодні не існує ліків, що здатні повністю знищити папіломавірус в організмі, і вакцина залишається чи не єдиним способом боротьби із захворюванням. Завдяки вакцинації, інфекування ВПЧ зменшилися на 88% серед дівчат-підлітків і на 81% серед молодих дорослих жінок. 

🛡️ Ще однією перевагою вакцини проти вірусу папіломи людини є те, що вона забезпечує багаторічний захист — близько 12 років. Дітям рекомендовано проводити щеплення двома дозами у віці 9-14 до початку статевого життя. Щеплення роблять і хлопцям також, адже вони можуть бути носіями вірусу. 

🥰 Здоров'я дітей — наш пріоритет. Тому у Маминому Домі ми проводимо вакцинацію від ВПЛ якісними бельгійськими та американськими вакцинами.