Ведення вагітності в Харкові 🤰🏻

Ведення вагітності в Харкові 🤰🏻

🤰🏻Від моменту двох смужок на тесті до першого крику малюка проходить дуже багато змін, перестановок та перебудов як тіла жінки, так і її свідомості, психологічного стану та настрою. Тому так важливо в цей час перебувати під постійним контролем турботливих лікарів.

🤰🏻В Маминому Домі відновлено послугу Ведення вагітності у Харкові. Гінеколог, терапевт, аналізи та обстеження – все це в Маминому Домі.

— спостереження вагітності будь-якої складності;
— консультації акушера-гінеколога, терапевта, суміжних спеціалістів;
— інструментальна та лабораторна діагностики;
— додаткові послуги (сумка до пологового будинку, бебі-бокс, патронаж педіатра після пологів та інші).

🤰🏻Ведення вагітності в Маминому Домі — це повна альтернатива державній поліклініці, але з турботою та сервісом, індивідуальним підходом та в затишній обстановці. Видаємо лікарняний лист та обмінну карту породіллі.

🤰🏻Вам не доведеться бігати лабораторіями та лікарнями, стояти в чергах: всі необхідні фахівці зібрані в одному місці. Вас приймуть у призначений час, оточать турботою і виділять стільки часу, скільки вам потрібно. Ми супроводжуватимемо вас всю вагітність, відповідатимемо на будь-які питання, щоб ви не переживали й думали тільки про хороше. Лікарі Маминого Дому завжди дотримуються принципів доказової медицини, не призначають зайвих обстежень та лікування.

🤰🏻В Маминому Домі є можливість обрати один з трьох пакетів ведення вагітності, які відрізняються кількістю послуг та вартістю.
Кожна програма відповідає основним стандартам та рекомендаціям МОЗ України та Всесвітньої організації охорони здоров'я. На первинній консультації лікар-гінеколог допоможе обрати оптимальний варіант, який підходить саме вам.

❤️Ми допомагаємо прожити унікальний час вагітності радісно, з любов’ю та турботою.