Програма “Ведення вагітності” 🥰

Програма “Ведення вагітності” 🥰

🤰 Під час вагітності майбутні матусі стикаються з необхідністю пройти багато різноманітних оглядів, консультацій та медичних процедур. Часто це все супроводжується постійними переміщеннями між лікарнями, чергами за медичними виписками та незнайомими лікарями.

😮‍💨 Іноді може здатися, що ці незручності — неминучі супутники вагітності. Але, можливо, все-таки є шанс уникнути усіх цих складностей? Більш ніж!

🧸 Програма ведення вагітності у Маминому Домі включає у себе усе необхідне для майбутньої мами, від первинної консультації акушера-гінеколога до видання лікарняного, обмінної карти та сумки в пологовий будинок. У нас ви зможете отримати увесь спектр послуг в одному місці та у затишній атмосфері.

👩‍⚕️ Кожна наша програма складена з турботою про матусь, аби уникнути непотрібних маніпуляцій, залишивши лише необхідні. Усі програми відповідають стандартам та рекомендаціям МОЗ України та Всесвітньої організації охорони здоров'я.

🥰 Програми ведення вагітності у Маминому Домі — це просто і зручно. Фахівці центрів Мамин Дім допоможуть перетворити вагітність на щасливий і безтурботний час!