Вибір окулярів або контактних лінз у дітей 👓

Вибір окулярів або контактних лінз у дітей 👓

👁️ У сучасному світі більше половини дітей мають проблеми з зором. На це має вплив цілий ряд чинників, але у батьків залишається головне питання: що робити, коли в дитини погіршується зір? Обрати окуляри чи контактні лінзи, та який варіант буде найкращим для дитини? На ці запитання ми сьогодні відповімо.

🧑‍⚕️ Перш за все, слід зазначити, що перш ніж придбати для дитини окуляри чи контактні лінзи, слід обов’язково пройти обстеження в дитячого офтальмолога. Він підбере необхідні саме вашій дитині характеристики лінз та допоможе вам вибрати найкращий варіант з урахуванням особливостей зору вашої дитини. Крім того, якщо ви вирішите обрати контактні лінзи, офтальмолог навчить як користуватися ними.

👓 Окуляри для дітей: Окуляри повинні бути зручними та безпечними. Обирайте легкі оправи, які добре сидять і не сповзають. Дозвольте дитині вибрати оправу, яка їй подобається, це підвищить її впевненість і зробить носіння окулярів приємнішим.

👀 Контактні лінзи: Контактні лінзи - чудовий вибір для активних дітей, які займаються спортом. Вони забезпечують ширше поле зору і можуть підвищити самооцінку дитини. Однак, важливо навчити дитину правильно доглядати за лінзами і дотримуватися гігієни.

🧸 У поліклініці Мамин Дім працюють турботливі офтальмологи, які завжди підкажуть, як найкраще доглядати за зором. Вони нададуть усю необхідну підтримку щодо вибору окулярів та навчать користуватися контактними лінзами. Завжди поруч з вами.