Знайомство з ендокринологом та терапевтом 👩‍⚕️

Знайомство з ендокринологом та терапевтом 👩‍⚕️

👩‍⚕️ Познайомтесь із Мельник Юлією Валеріївною – дорослим ендокринологом та терапевтом «Маминого Дому».

🩺 Юлія Валеріївна працює з дорослими пацієнтами, і її головна мета – забезпечити зрозуміле та ефективне лікування. З дитинства вона мріяла допомагати людям, починаючи з лікування іграшок, що стало першим кроком до її професії.

🤔 Якщо ви помітили різкі зміни ваги, випадання волосся, часті перепади настрою, підвищену втому або відчуття постійного холоду — це можуть бути ознаки гормональних порушень, які варто обговорити з ендокринологом. Ці та інші симптоми можуть сигналізувати про проблеми зі щитовидною залозою чи обміном речовин, які вимагають уваги спеціаліста.

💙 На її прийомах пацієнти отримують не лише медичну допомогу, а й детальні пояснення щодо свого діагнозу та подальших кроків для профілактики й одужання. Важливий акцент Юлія Валеріївна робить на особистий підхід, щоб кожен пацієнт відчував себе почутим і впевненим у виборі лікування.

🧸 У «Маминому Домі» ми турбуємося не лише про здоров’я дітей, а й про дорослих. Тут ви зможете отримати кваліфіковану допомогу від терапевта, ендокринолога, гінеколога, мамолога, дерматолога та інших спеціалістів.

🏥 Зустріти Юлію Валеріївну можна у поліклініці Мамин Дім на вул. Сковороди, 31.