Виклик педіатра на дім

Виклик педіатра на дім

🤒 Іноді, коли дитина хворіє, відвідати поліклініку немає можливості. Це може бути пов’язано із зовнішніми обставинами або просто пригніченим станом дитини. Тим не менш, професійна допомога лікаря все ще потрібна, і не завжди зрозуміло, що робити у таких ситуаціях.

🧸 Вихід є! У Маминому Домі ви завжди можете викликати педіатра на дім. Незалежно від причини, лікар проведе огляд вашої дитини, поставить точний діагноз та розповість, як реагувати.

👩‍⚕️ Виклик педіатра додому дозволить швидко отримати професійну допомогу та не допустити розвитку у дитини важких ускладнень. Разом з тим, вам не потрібно турбувати хворого малюка поїздкою в поліклініку - виклик педіатра на дім дозволяє провести огляд у зручних та звичних для дитини умовах.

♥️ Ще одна чудова новина: для всіх клієнтів Маминого Дому ми здійснюємо перший патронаж новонароджених на дому без оплати. Педіатр не тільки допоможе новонародженій дитині, а й підкаже батькам, як найкраще доглядати за крихітками та проведе консультації щодо грудного вигодовування, профілактику інфекцій та багато іншого.

🏠 Разом із Маминим Домом виклик педіатра на дім - це просто і зручно.