Лазерна епіляція впливає на здоров'я?

Лазерна епіляція впливає на здоров'я?

☀️ Нашим дерматологам задають багато запитань, що стосуються стану шкіри. Одне із досить розповсюджених пов'язано з лазерною епіляцією. Існує багато міфів, буцімто вона може визивати рак чи іншим чином шкодити здоров'ю. Тому сьогодні наша мета — позбутися невизначеності і дізнатися, як і коли можна проводити лазерну епіляцію.

🛡️ Перш за все, запевняємо, що лазерна епіляція є повністю безпечною процедурою. Випромінювання, що застосовуються, діє на волосяний фолікул, не зачіпаючи й не пошкоджуючи навколишні тканини.

🤔 Тим не менш, існують деякі стани, при яких процедура може виявитися шкідливою. Не варто проводити лазерну епіляцію тим, хто має деякі хвороби, у тому числі цукровий діабет чи онкологічні захворювання. Також, як і із багатьма іншими процедурами, протипоказанням можуть слугувати приймання антибіотиків, системних ретиноїдів чи вагітність.

👩‍⚕️ І, головне, лазер не викликає ускладнення на шкірі, якщо з ним працює кваліфікований спеціаліст. Грамотний фахівець закриє родимки спеціальним білим олівцем або заклеїть наліпкою.

🧸 І це лише одне із запитань, з якими звертаються до наших лікарів. Тим не менш, дерматологи Маминого Дому завжди готові проконсультувати вас щодо багатьох різних питань, які можуть стосуватися не тільки стану шкіри малюка, але й вашої.