Консультація найтурботливішого педіатра 🤗

Консультація найтурботливішого педіатра 🤗

🤗 Педіатр – це не тільки лікар, а й чарівний помічник батькам та лагідний друг малюкам. Адже саме педіатр має роз’яснювати, вчити та допомагати батькам ростити здорового та радісного малюка. Саме такі лікарі й працюють в Маминому Домі.

🤗 Педіатри наших поліклінік в Києві та Харкові приймають малюків від народження, виїжджають на патронаж до новонародженого, пояснюють молодим батькам тонкощі догляду за малюком та лікують у разі хвороби.

😍 Турботливий педіатр Кошиль Наталія Миколаївна – наша чарівна фея, що мріяла лікувати малюків із самого дитинства. На вибір майбутньої професії вплинула мамина подруга – медсестра. Наталія Миколаївна захоплювалася її ніжним голосом, теплою посмішкою та добрим серцем. Це був яскравий приклад того, яким має бути дитячий лікар. За 40 років роботи Наталія Миколаївна допомогла тисячам маленьких сонечок подолати соматичні та інфекційні захворювання.

😍 Вже з перших хвилин консультації у Наталії Миколаївни відчувається турбота, любов та турбота про кожного маленького пацієнта, а професіоналізм та великий досвід роботи з дітками не залишає сумнівів у батьків.