Створення здорових ритуалів сну

Створення здорових ритуалів сну

💤 Проблеми зі сном у дитини це одна із найпоширеніших проблем, з якими звертаються батьки до педіатрів Маминого Дому. Іноді буває, що покласти малу дитину спати це справжнє випробування на витривалість і фантазію у батьків. Тому сьогодні ми хочемо поділитися порадами, які можуть спростити для вас цю частину щоденного розкладу.
🌙 Створення здорових ритуалів сну - це не лише про забезпечення фізичного відпочинку, але й про те, як ми можемо навчити наших дітей розслаблятися та відпочивати емоційно. Щодня перед сном даруйте вашій дитині спокійний час, коли ви можете поговорити про її день, її мрії та переживання.
🛏️ Створіть особливий куточок для сну, де ваша дитина буде відчувати себе комфортно та захищено. Використовуйте приглушене світло, потурбуйтеся про тишу. Ритуали сну для кожного індивідуальні. Це можуть бути казки на ніч, колискові, купання, гігієнічні процедури та інше. Головне, ритуали треба виконувати в один і той же час, щовечора, у певній послідовності.
😴 Нехай ваша малеча засинає з легкістю. Якщо ж виникають питання щодо сну вашої дитини або ви шукаєте поради щодо створення здорових ритуалів перед сном, не соромтеся звертатися до наших педіатрів у Маминому Домі. Ми завжди тут, щоб підтримати вас і вашу сім’ю в цьому важливому етапі розвитку вашої дитини. Працюємо кожен день, щоб забезпечити вашому малюкові найкращий сон та здоров’я.